Studio Ilse | Hobby in de Bus

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Studio Ilse | Hobby in de Bus
Branche: Fotografie en Media

Adres: Langstraat 52
Postcode: 8131 BD
Plaats: Wijhe

Website(s): www.hobby.indebus.nl | www.studioilse.nl

Bedrijfspresentatie

Hobby in de Bus verzend iedere maand een compleet pakket naar de mensen thuis. Hierin zitten alle materialen en gereedschappen inclusief een duidelijke handleiding om zelf iets moois te maken. Iets voor in huis, een sieraad, accessoire, iets waar je als vrouw blij van wordt. Kijk voor meer informatie en eerder verzonden pakketten op www.hobby.indebus.nl 

Studio Ilse is een gepassioneerd fotografie & ontwerp bureau. Al tien jaar lang zorgen creativiteit, flexibiliteit, een prettige persoonlijke samenwerking en oog voor detail voor succesvolle resultaten. Van het ontwerpen van logo’s, huisstijlen of complete websites tot het realiseren van een zakelijke fotoshoot of bedrijfsreportage. Elke opdracht zien wij als een nieuwe uitdaging en wordt op professionele wijze naar u wens uitgevoerd.
Door de ideale combinatie van fotografie & ontwerp kan Studio Ilse de diensten ook aanbieden als totaalpakket. Op deze manier blijft alles onder één dak, met als voordelen: een snellere samenwerking tussen verschillende diensten, één contactpersoon en een scherpere prijs. Dit alles om ieder project de juiste hoeveelheid aandacht te geven die het nodig heeft, om zo keer op keer tot een resultaat te komen waar beide partijen trots op kunnen zijn!
De studio is gevestigd in Wijhe, tussen Zwolle en Deventer, maar we werken door heel Nederland. 

Contactgegevens

Naam: Ilse de Vries
Mobiel: 06-23758133
E-mail: info [at] studioilse [dot] nl

 

Vrouwen met passie voor ondernemen