Pop-up Methode Beter ademen®

22 mei 2019

Op deze zonnige avond werden we in warme winterse sferen ontvangen in Indoor Ski Centrum Leenman in Zwolle, in de loods van de oude scheepswerf. Mensen komen naar dit familiebedrijf ter voorbereiding op de wintersport of om gewoon héél goed te leren skiën. Marja Leenman demonstreerde hoe het werkt; een soort loopband, waarvan de helling en de snelheid geregeld kan worden, zodat je op een relatief kort stuk tapijt oneindige kilometers kunt afdalen!

Proef en Beleef De Huppe

18 april 2019

In de uiterwaarden bij Zwolle ligt de  kaas- en zuivelboerderij De Huppe van Wilma en Alfons van Vilsteren.  Bij ons jaarlijkse bedrijfsbezoek worden we ontvangen met een biologisch sapje uit de landwinkel van De Huppe, waarna we worden rondgeleid over de boerderij. We maken kennis met de dieren en mogen de verschillende werkplaatsen bezichtigen. Wilma vertelt enthousiast over hoe ze mensen opvangen die elders niet goed meekomen. Sinds een aantal jaren is De Huppe een officieel erkend leer-werkbedrijf en werken ze samen met verschillende zorgaanbieders en onderwijsinstanties. 

Pop-up - anders kijken naar conflicten

19 maart 2019

We zijn te gast bij ons lid Chiquita Welmerink. We worden gastvrij onthaald op haar erf aan de rand van Wapenveld. Met een welkomstdrankje en een heerlijk diner starten we onze avond. Waarna Chiquita ons mee neemt in haar werk als trainer, coach en mediator. Dagelijks helpt ze mensen met het oplossen van conflicten.

UVON ledenvergadering en karaoke

20 februari 2019

Van de jaarlijkse ledenvergadering proberen we altijd een feestje te maken. Eerst het serieuzere werk. En daarna dolle pret. Dat is ons ook dit jaar weer goed gelukt. Na de vergadering vertrekken we naar de binnenstad. Bij Giel, in het historische pand waar vroeger de Librije zat, gaan we aan tafel voor een heerlijk diner. Na het eten is het tijd voor karaoke. De microfoon wordt eerst nog wat voorzichtig opgepakt. Maar al snel barst het feest los en zingen we om beurten uit volle borst. Heerlijk avondje, flink gelachen.

Klik op de foto's voor een vergroting

Pop-up: Hoe geef jij 2019 vorm?

21 januari 2019

Tijdens de eerste Pop-up van 2019 waren we te gast bij Stichting Focus aan de Zerboltstraat in Zwolle. Tijdens de rondleiding hoorden we hoe dagbesteding, buurtbewoners en bedrijfsleven samenkomen in de sfeervolle locatie. Na het eten werden we met twee verhalen voorbereid op de creatieve sessie. We hebben 2019 vormgegeven, ieder op haar eigen manier. Na afloop heeft iedereen haar eigen creatie toegelicht. Mooie verhalen, fijne sfeer en mooie gesprekken, wat wil je nog meer. En we mochten ook nog een nieuw lid installeren.

Kerstgala

14 december 2018

Kerstgala

De laatste UVON-avond van het jaar was een hele speciale avond. We gingen op chic en namen onze partners mee naar de Oosterschelde voor een heerlijk diner. Tijdens 'wie van de drie' mochten we kennis maken met de echte Maria uit het kerstspel. We hebben 2 nieuwe leden geïnstaleerd en namen afscheid van ons zeer gewaardeerde lid en huisfotograaf Loura Kok.

Onze ambities, onze krachtbronnen en (eventuele) blokkades

19 november 2018

Pop-up door Jeanette Reitsma en Nanny Schutte 

We zijn de avond begonnen met een kleine housewarming bij Jeanette op haar nieuwe plek, waarna de avond verder ging bij Loetje in Gorsel.

Nanny en Jeanette namen ons mee in op hun eigen wijze, waarmee we een inkijkje kregen in hun beider werk. Aan de hand van 1 op 1 gesprekken mochten we een presentatie geven over de ander. Opmerkelijk wat de ander mee krijgt van jouw verhaal.

Open Avond - Speel de hoofdrol in je eigen bedrijf!

16 oktober 2018

Online video-expert Zarayda Groenhart te gast bij UVON IJssel-Vecht

Wat een bijzodere avond was dit! Alles klopte. De locatie, de gastspreker, de gasten.

Pop-up

20 september 2018

Hoe loopt het?

De eerste bijeenkomst na de zomer begint met bijpraten in de tuin van 't Veerhuys in Olst. Nadat we gegeten hebben vertrekken we naar de Duursche Waarden voor een begeleide wandeling. Over de drijvende brug, door een weiland waar de koeien grazen, over de dijk, door het bos naar een vogelspotpunt. Deels in stilte om te ervaren wat er is met af en toe een oefening van ons wandelcoach. Het is een prachtige zomeravond die we afsluiten op een steigertje in het maanlicht.

Bedrijfsbezoek BijBärbel

19 juni 2018

Bärbel de Groot-Brouwer startte 10 jaar geleden haar makelaardij BijBärbel. Hard werken, succesvol zijn en ook nog een gezin met 4 kinderen runnen, hoe doet ze dat?

 

Voor veel van onze leden is het een herkenbaar dilemma. Bärbel startte haar makelaarskantoor in 2008, het jaar waarin de huizenmarkt volledig instortte. We werden ontvangen in haar nieuwe pand aan de Thorbeckegracht 45 waar Bärbel enthousiast en vol energie deelde hoe zij haar makelaarskantoor heeft opgebouwd op haar eigen manier.  Een inspirerende dame!

Pop-up door Fenna Janssens en Wendy Huurdeman

23 mei 2018

Een avond in het teken van onze wortels

Een boom heeft net zoveel massa onder de grond als er boven. De wortels geven de boom een basis om te groeien. Ze zorgen voor voeding en stevigheid. De wortels van ieder mens bestaan uit ouders, grootouders en hun ouders en grootouders. Contact met deze wortels geeft een mens stevigheid en begrip voor zichzelf.

Bijeenkomst 'Verkopen met V.U.N. en Flair' met Greta Krijgsman

19 april 2018

Op deze onverwachte warme avond in april waren we te gast op de Langenhof in het Zwolse buurtschap Westerveld (achter de Aa-landen). De Langenhof is een zorgboerderij, galerie en heeft ruimten voor vergaderingen en horeca.

Pop-up Beeldcoaching

20 maart 2018

De pop-up avond van 20 maart stond in het teken van Beeldcoaching. 

De ontvangst was op een leuke nieuwe locatie, De Buurvrouw. Begonnen als veganistische winkel en uitgegroeid tot lunchroom, conceptstore en workshopruimte. Met een heerlijke smoothie, een veganistische burger en een overheerlijke salade hebben we eerst heerlijke getafeld. We hebben weer een nieuw lid mogen installeren en afscheid genomen van onze secretaris.

Algemene ledenvergadering en Thema Persoonlijke groei: leiderschap!

21 februari 2018

Een ledenvergadering bij de Uvon is nooit saai. Met een goed verzorgt jaaroverzicht kijken we terug op een inspirerend jaar. En door alle mooie input van de leden zien we een boeiend jaar tegemoed.

Na de ledenvergadering hebben we heerlijk gegeten en daarna was het tijd voor actie! Natuurlijk leiderschap: je plek innemen, het thema voor deze avond. Boksen! Toptalent Hatice Özyurt van Loekie’s Gym zette ons letterijk en figuurlijk in beweging.  

Pop-up

12 december 2017

Lachworkshop op de Reestlandhoeve
Op deze laatste Uvon-avond van het jaar waren we door onze twee leden Yvonne de Haan (Verhaalkracht) en Wilma Huisman uitgnodigd bij Wilma op de Reestlandhoeve in Balkbrug. We hebben genoten van een overheerlijk buffet van Proefkamer het Reestdal en de heerlijke biologische wijnen van de Reestlandhoeve. Daarna mochten we ons uitlleven tijdens de lachworkshop  van spiritueel coach Henrike Schotman. Ze heeft ons echt onbedaarlijk laten lachen. We hebben ons flink uitgeleefd en er was zelfs ruimte voor ontspanning en openheid in intieme gesprekken.

Heerlijk om zo het jaar af te sluiten!

Bestsellerauteur Susan Smit te gast Open Avond UVON

23 november 2017

Wat een geweldige UVON-avond in de Stadkamer met 80 ondernemende vrouwen en een inspirerende lezing van auteur Susan Smit. Bij binnenkomst zit de energie er al direct goed in bij de Stadskamer. En na een heerlijk stampotbuffet vertelt Susan aan de hand van haar boeken Hotel Hartzeer, Laat het los & andere tegelsprookjes en Wijze vrouwen over haar zoektocht naar evenwicht en geluk. Naar balans in het leven dat draait om dynamiek, beweging en afwisseling.

Koesafari Vechtdal Hoeve

20 september 2017

Een inspirerende avond Enthousiaste verhalen van Simone Koggel over haar brandrode koeien. Wat een passie voor ondernemen heeft die dame. Met z'n allen in de kar op koesafari. En daarna stoofpotje van brandrode koe bij Brasserie Pos. En het cirkeltje is weer rond. En wat ontstonden er mooie gesprekken aan tafel. Was fijn dames!!!Inspirerend ondernemerschap in het Vechtdal 

Pop-up - De kunst van het JA zeggen

29 juni 2017

Wat een bijzondere avond hadden we bij ons lid Jeanette Reitsma. We werden verrast met een theatrale bedrijfspresentatie vol prachitge gedichten en rake liederen door Jeanette zelf geschreven. Het maakte heel wat emoties los. Samen met de romantische locatie en de keus voor de catering van 'de Langenhof' viel de avond als heerlijke puzzelstukjes inéén!

Pop-up bijeenkomst Olthuis schoenen

19 april 2017

Zoals altijd bij de Uvon beginnen we de avond aan tafel bij het Wapen van Hattem. En ook al waren we deze keer met een kleine groep, de gesprekken waren niet minder inspirerend. Na het eten werden we door Greetje Don ontvangen in één van haar schoenenwinkels 'Olthuis schoenen' in de winkelstraat van Hattem. Waar Greetje ons een kijkje achter de schermen gaf. Wat komt er veel kijken bij het runnen van een schoenenwinkel!

Een gezond bedrijf begint bij gezonde financiën

20 maart 2017
Te gast bij de Belgische Keizer in de Zwolse binnenstad.
Het thema van de avond: 'groeien in je ondernemerschap'. Een belangrijk onderdeel daarbij is geld verdienen. 

Pop-up Sprankelend op de werkvloer

21 februari 2017

Tiny helpt ondernemers met haar bedrijf STIJLwerkt te sprankelen op de werkvloer. Ontspannen zaken doen, dat wil natuurlijk iedereen. Het helpt als je weet dat je er goed uitziet. Maar welke kleuren flatteren je, welke kleding geeft je een natuurlijke en krachtige uitstraling en wat kun je beter vermijden? Elke vrouw is anders!

Ledenvergadering en salsa dansen

26 januari 2017

We zijn te gast op de sfeervolle historische motorboot Ooster-Schelde, waar we worden ontvangen door de kapitein van het schip. Tijdens de ledenvergadering kijken we terug op een mooi 2016. Met 9 nieuwe leden bouwden we door aan een sterk en energiek UVON IJssel-Vecht.

Pop-up - kerstbijeenkomst!

14 december 2016

We werden geheel in kerstsfeer ontvangen met een glaasje bubbels en muziek van Be Morris, bij restaurant Humprey's. Na de installatie van alweer het 9de nieuwe lid dit jaar, gingen we aan tafel voor een 3-gangen diner.

Open avond met een presentatie van Carlijn Postma over Contentmarketing

22 november 2016

Een keer per jaar nodigt de Uvon alle vrouwelijke ondernemers uit de regio uit om elkaar te ontmoeten tijdens een sfeervolle en informatieve avond. Deze keer waren we te gast bij de Orangerie van Golftuin Zwolle waar we meer dan 50 ondernemende vrouwen mochten verwelkomen. Na een welkomstdrankje en een heerlijk biologisch buffet werden we door Carlijn Postma van The Post meegenomen in de wereld van contentmarketing.

Pop-up, bedrijfsbezoek Indoorskicentrum van lid Marja Leenman

24 oktober 2016

Een sportieve ontmoeting georganiseerd door Marja Leenman van het Indoor Skicentrum Zwolle. Marja heeft ons verteld over haar bedrijf. We konden genieten van een heus blauwe piste buffet. En de piste moest natuurlijk worden getest. Dit zorgde soms voor hillarisch taferelen.

Wereldwijven

22 september 2016

Op donderdag 22 september waren we te gast bij kunstenares Marion Baars aan de Kleine Veerweg in Zwolle. Zij woont prachtig in het buitengebied van Zwolle, net achter de Bierton. We werden ontvangen in de boomgaard waar we eerst konden genieten van een heerlijk Afrikaans buffet van Afrikos. In de 'hooberg' kregen we later op de avond een inspirerende presentatie van Jolanda Branderhorst over haar 'Wereldwijven'. Een duurzaam project waarin vrouwen uit verschillende cultureren bijzonder handwerk maken, dat wordt verwerkt in unieke kussens. en andere mode- en interieurproducten.

Ontmoeting met de kudde, ontmoeting met jezelf

24 mei 2016

Buitengoed de Eekhorst ligt in het prachtige Reestdal, in het buitengebied bij Balkbrug. In de sfeer van monumentale bomen, een boomgaard, zwem/visvijver en kippenkasteel ligt de woonboerderij van John en Esther Verlinden. Het is koud, maar we worden warm onthaald door Esther en haar kudde Merenspaarden (zwarte stoere bergpaardjes uit de pyreneën) en een zestal Shetlanders. 

Pop-up van Fenneke Janssens - Vinca coaching

20 april 2016

Wat een heerlijke avond, tuinstippen in de tuin van Fenneke. Waar sta je nu en waar wil je naar toe. De tuin vertelt je verhaal en heeft overal een antwoord op. En het weer was ons ook nog eens goed gezind.

Daarna een heerlijk samen eten in Klein Schuilenberg.

'Pop-up' Werkende vrouwen hoe houden ze dat vol?

23 februari 2016

Een UVON Pop-up bijeenkomst is een verrassende bijeenkomst op een verrassende locatie, verzorgt door één van onze leden.

Deze bijeenkomst werd georganiseerd door Ingrid Pinas en Arlette van den Berg. Werkende vrouwen hoe houden we het vol, was een presentatie gevolgd door een aantal stellingen die ons bewust maakte van de dingen die we als vrouw tegenkomen in onze loopbaan. Van hormoonhuishouding tot mantelzorg, van relatie tot echtscheiding. Een boeiende avond die een behoorlijke stof tot napraten bracht.

Ledenvergadering en wijnproeverij

21 januari 2016

Een ledenvergadering van de Uvon Ijssel-Vecht is nooit saai. Er is altijd genoeg te bespreken en de betrokkenheid van de leden is groot. We hebben terug gekeken op een boeiend jaar waarin de Uvon van 10 naar 5 bijeenkomsten ging, aangevuld met 5 pop-up bijeenkomsten. De bijeenkomsten waren zeer geslaagd, inspirerende onderwerpen in een gezellige en betrokken sfeer. Het bestuur verdient hiervoor een grote pluim. De pop-up bijeenkomsten waren wisselvallig qua opkomst die krijgen dit jaar een andere invulling.

UVON Pop-up party

15 december 2015

De laatste pop-up party van het jaar. Een feestelijk high tea bij Restaurant De Handschoen! Heerlijke afsluiting met mooie gesprekken en een persoonlijke terugblik op 2015.

OPEN AVOND 'gezond leven' met Juglen Zwaan

24 november 2015
Een bijzondere avond met een bijzonder programma. Als ondernemer is gezondheid je grootste goed, want zonder ondernemer is er geen onderneming!
Juglen Zwaan is de initiatiefnemer van het gezondheidsplatform aHealthyLife.nl.

UVON bijeenkomst - Storytelling

24 september 2015

Een leuke, nuttige en inspirerende avond bij bistronomie Vidiveni in Zwolle.
Vanaf het ontvangst om 17.30 uur tot dat de laatste weg ging werden er weer flink wat verhalen uitgewisseld.

Leren filmen

18 mei 2015

Gastspreker Anita Janssen van ABC communicatie & mediaproducties maakt ons wegwijs in de wereld van het filmen op smartphone, tablet of pocketcamera.

Hoe goed kennen wij elkaar eigenlijk?

16 maart 2015

Teambuilding!

Wat was het fijn om elkaar weer te ontmoeten bij Loura Kok.
Met een check in, gesprek op voeten en check out onder leiding van Wendy Huurdeman en heerlijk buffetje van Lammy.

Kerst/jubileumfeest

16 december 2014

De spetters vlogen er vanaf op de jaarlijkse kerstbijeenkomst! Deze keer met partner. Een mooie afsluiting van het jaar waarbij gedanst mocht worden!
En natuurlijk traditioneel de uitreiking van de zichtbaarheids award. Dit jaar uitgereikt aan Ofelia Harder.
Als kerstkado kregen alle leden ter inspiratie voor 2015 het boek 'Business Model Generatie'.

Kwaliteit voor de toekomst

13 november 2014

Een roerige avond in Hattem. Met een bijdrage van Chiquita Welmerink vanuit haar deskundigheid als coach/mediator.

Zorgavond in zorgcentrum deBolleBieste in Zwolle

15 oktober 2014

Zorg voor een ander, zorg voor je toekomst als ondernemer.

Een ‘Zorgavond’, waarbij we het niet alleen hebben over de zorg voor een ander, maar ook over de zorg als ondernemer voor je toekomst.
 

Bedrijfsbezoek Kalter Aardbeien

15 september 2014

De Moestuin, Aardbeien kwekerij

Te gast bij 'De Moestuin' in IJsselmuiden. Oprichter en eigenaar Annet Kalter gaf een inspirerende bedrijfspresentatie en een rondleiding door de kassen van het familiebedrijf Kalter aardbeien.

Zomerbijeenkomst kookworkshop

16 juni 2014

Kookworkshop  KOOK, VERKOOP EN EET

We hebben het ons lekker late smaken.

UVON bijeenkomst 'JUMP'

20 mei 2014

Een bijzondere avond waarin we samen de JUMP hebben gedaan! Geen fysieke JUMP maar een beweging die beweegt om doelen te verwezenlijken.

Bedrijfspresentatie Marjanne Staal uitvaartverzorging

17 april 2014

Gekke vragen over begraven of cremeren, vragen die we altijd al wilden stellen!
We hebben ze gesteld tijdens de bedrijfspresentatie van Marjanne Staal Uitvaartverzorging op Kranenburg, begraafplaats en uitvaartcentrum.

Viering internationale vrouwendag in Zwolle

8 maart 2014

Onze bijeenkomst in maart stond in het teken van de internationale vrouwendag. Als vereniging waren we aanwezig op de internationale vrouwendag in Zwolle. Een aantal leden deelden hun expertise in de vorm van een workshop. Andere leden gingen in gesprek met vrouwen om ervaringen te delen en de Uvon onder de aandacht te brengen.

Algemene ledenvergadering

18 februari 2014

Algemene ledenvergadering

Dinsdag 18 februari hield UVON IJssel-Vecht haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering traditie getrouw in Best Western Hotel Restaurant Fidder. Een inspirerende avond met een terugblik, een vooruitblik een bestuurswisseling en een beëdiging van Beb van Ballegooie tot erelid. Na een jambee sessie zonder trommels, waarin iedereen zich even flink kon uitleven sloten we de avond ook traditie getrouw af met port en kaas.

UVON-avond ondernemerschap en competenties

20 januari 2014

Ondernemerschap en competenties
Ondernemerschap hangt sterk af van het inzetten van het juiste talent. Samen met doorzettingsvermogen en een dosis geluk kom je verder met je bedrijf. Een mooi begin van het nieuwe jaar; talentontwikkeling en het benutten van sterke kanten van ons zelf als ondernemer en die van onze medewerkers.

Kerstbijeenkomst

18 december 2013

De jaarlijkse kerstspeech, de zeepkist en de uitreiking van onze zichtbaarheidstrofee 'La Luce', welverdiend aan Marjan de Boer voor haar altijd enthousiaste bijdrage aan de inspirerende Uvon-avonden als lid van de programmacommissie.

Empowerment in moeilijke tijden

20 november 2013

Alles wat je wilt kun je bereiken!
UVON IJssel-Vecht was te gast bij Rabia Madarun van Mpauwr coaching en training met vooraf een verrassend perzisch buffet door Munawar Verhagen-Ameri.

Bedrijfspresentatie Sandra Langebeek Tegehuys Wijhe

15 oktober 2013

Bedrijfspresentatie Sandra Langebeek over Tegelhuys Wijhe

Dinsdag 15 oktober waren we te gast bij tegelhuys Wijhe, waar ons lid Sandra Langebeek een enthousiast verhaal hield over haar bedrijf.

Winst maken en geld overhouden

18 september 2013

Cijfers, cijfers, cijfers, saai, saai, saai: winst maken en geld overhouden

Zomerborrel

17 juni 2013

De feestelijke zomeravond van UVON IJssel-Vecht werd dit jaar gehouden op de unieke locatie van het Gemaal te Kampen. UVON-leden en aspirant-leden samen met hun partners lieten zich een avondje verwennen in een prachtige natuurlijke omgeving roeiboot-varen en barbequen.

Bedrijfspresentatie Fenneke Janssens, Vinca-coaching

16 mei 2013

Fenneke heeft ons ontvangen in haar prachtige tuin. Waar we konden genieten van een overheerlijk biologisch buffet, het verhaal van Vinca-coaching en de prachtige rustgevende omgeving.

Algemene Leden Vergadering (ALV) in hotel Fidder

16 april 2013

Bekijk het fotoverslag.

Open avond “Hoe kan ik me profileren met mijn eigen bedrijf?”

18 maart 2013

Een open avond waarin we ook een groot aantal vrouwen van buiten de Uvon mochten begroeten.
Het thema van de avond: 'Online een sterk merk'
Meer dan 60 procent van de Nederlandse vrouwen kan niet zonder haar computer, daarmee is de computer belangrijker dan seks, wat voor 50 procent van de vrouwen als onmisbaar wordt bestempeld (TNS Nipo 2011)’

Bedrijfspresentatie Corine de Vries

13 februari 2013

Tot bloei komen ondanks deze tijd van recessie. Dat is de hartstochtelijke wens van menig ondernemer. Corine de Vries ging de uitdaging met ons aan. Zij heeft ons middels een interactieve bedrijfspresentatie laten zien wat zij doet met haar bedrijf.

Nieuwjaarsbijeenkomst en bedrijfspresentatie Margriet Kleefstra

14 januari 2013

We hebben een nieuw en ondernemend jaar ingeluidt waarin we 'Zorg voor de toekomst' als thema centraal staat. Er is een toost uitgebracht op het nieuwe jaar en we zijn meteen goed begonnen met een bedrijfspresentatie van ons lid Margriet Kleefstra. We hebben haar pedicure- en podologiepraktijk: “Advies- en behandelcentrum Lelie” bezocht.

Kerstbijeenkomst

18 december 2012

De Uvon kerstbijeenkomt een avond vol tradities.

Bedrijfspresentatie

19 november 2012

Fotoshoot

Als ondernemer verkoop je naast jouw product ook jezelf. Een mooie foto op jouw website, twitter, LinkedIn, website van de UVON, enz. is onmisbaar.
De dames van UVON IJssel-Vecht werden op 19 november getrakteerd op een fotoshoot aan.
Tijdens deze avond is er van iedereen een profielfoto. Het resultaat is te bewonderen in het ledenprofiel.

Drie van onze leden zijn de samenwerking met elkaar aangegaan om ons zo goed mogelijk voor de dag te laten komen:

Bedrijfspresentatie

18 oktober 2012

Bedrijfspresentatie Olthuis Schoenen
De herfst heeft zijn intrede gedaan, tijd voor nieuwe laarzen of schoenen. Een mooi moment voor de bedrijfspresentatie van ons lid Greetje Don. Samen met haar man en haar zus runt ze 3 schoenenwinkels. Vol passie heeft Greetje ons meegenomen in de wereld van de schoenen, het runnen van 3 schoenenwinkels en de veranderende markt, waarin webwinkels steeds meer invloed krijgen. Greetje is een onderneemster die mee gaat met de tijd en zich ook de nieuwe manier van verkopen eigen maakt. Waarbij het stukje vakmanschap en persoonlijke benadering hoog in het vaandel blijft staan.

Lezing vrouwen en hart- en vaatziekten

18 september 2012

Lezing “Vrouwen en hart -en vaatziekten” door Angela Maas

Angela heeft een lezing gegeven over hart- en vaatziekten bij vrouwen. Dit vraagstuk is bij veel mensen vrij onbekend. Angela heeft veel vrgen beantwoord en ons voorzien van belangrijke informatie. Angela Maas is hoogleraar vrouwencardiologie aan het universitair medisch centrum St. Radboud te Nijmegen. In 2010 hebben de lezeressen van Libelle haar uitgeroepen tot beste cardioloog van Nederland.

Zomerborrel

19 juni 2012

Zomerborrel

Op dinsdagavond 19 juni waren we te gast bij Omni Mobilae voor de jaarlijkse zomerborrel van UVON IJssel-Vecht. Een gezellige avond voor (aspirant-) leden en hun partners! Tijdens de workshop percussie werd ons ritme gevoel op de proef gesteld en konden we ons muzikaal uitleven. Daarna was het genieten van een mooie zomeravond en een heerlijke (biologische) barbecue in goed gezelschap.

Bedrijfspresentatie

22 mei 2012

Bedrijfspresentatie Impex Dermatologie

Ons lid Jantine Riemersma is, samen met echtgenoot Vincent Knispel, eigenaar van Impex Dermatologie, een groothandel in medische cosmetica. Zij leveren hun producten,  (camouflage-) crèmes, huidreinigers en vele gebruiksartikelen, aan huidtherapeuten, maar ook aan dermatologen, schoonheidspecialistes en apotheken. De producten van Impex worden hierna voorgeschreven aan mensen met een problematische huid.

Algemene ledenvergadering

19 april 2012

Algemene Ledenvergadering bij hotel Fidder, waarbij Tiny van der Veen de voorzittershamer overneemt van Bep van Ballegooie.

Lezing van Christine Pannebakker over Vrouwenpower

21 maart 2012

Power vrouwen: Een klein aantal leden hoorde vol belangstelling het verhaal van Christine Pannebakker aan tijdens de UVON avond in de Hete Brij.

Bedrijfspresentatie: Stress, hoe blijf je het de baas!

21 februari 2012

Stress is het gevoel dat je krijgt als je hoofd "nee" zegt en je mond "ja, heel graag"

Nieuwjaarsbijeenkomst

23 januari 2012

"Durf te vragen" was het thema voor deze avond. Fanny Koerts van www.durftevragen.com/boek was te gast en ze leerde ons om heldere vragen te stellen en elkaar te helpen aan antwoorden.

 

Vrouwen met passie voor ondernemen