Pop-up - anders kijken naar conflicten 19 maart 2019

We zijn te gast bij ons lid Chiquita Welmerink. We worden gastvrij onthaald op haar erf aan de rand van Wapenveld. Met een welkomstdrankje en een heerlijk diner starten we onze avond. Waarna Chiquita ons mee neemt in haar werk als trainer, coach en mediator. Dagelijks helpt ze mensen met het oplossen van conflicten.

Chiquita: "Conflicten horen bij het leven. Op je werk met collega’s of klanten, tussen vrienden, met familieleden… Overal knalt het wel eens. Vaak belanden de ‘strijdende partijen’ in een impasse en blijven zaken onopgelost of onuitgesproken. Je gaat weer verder en neemt je voor dat dit je de volgende keer niet weer overkomt. Op de een of andere manier blijft het echter doorzeuren en trekt het energie. Onbewust en onbedoeld."

Chiquita, van huis uit advocate, specialiseerde zich als trainer, coach en mediator in het oplossen van conflicten. En dan géén schikking, géén water bij de wijn, maar oplossingen waar je écht tevreden mee bent. Ze nam ons mee in haar methode, waarbij je de ander niet nodig hebt om een conflict op te lossen. 

Klik op de foto's voor een vergroting

 

 

Vrouwen met passie voor ondernemen