Archief 2018

Kerstgala

14 december 2018

Kerstgala

De laatste UVON-avond van het jaar was een hele speciale avond. We gingen op chic en namen onze partners mee naar de Oosterschelde voor een heerlijk diner. Tijdens 'wie van de drie' mochten we kennis maken met de echte Maria uit het kerstspel. We hebben 2 nieuwe leden geïnstaleerd en namen afscheid van ons zeer gewaardeerde lid en huisfotograaf Loura Kok.

Onze ambities, onze krachtbronnen en (eventuele) blokkades

19 november 2018

Pop-up door Jeanette Reitsma en Nanny Schutte 

We zijn de avond begonnen met een kleine housewarming bij Jeanette op haar nieuwe plek, waarna de avond verder ging bij Loetje in Gorsel.

Nanny en Jeanette namen ons mee in op hun eigen wijze, waarmee we een inkijkje kregen in hun beider werk. Aan de hand van 1 op 1 gesprekken mochten we een presentatie geven over de ander. Opmerkelijk wat de ander mee krijgt van jouw verhaal.

Open Avond - Speel de hoofdrol in je eigen bedrijf!

16 oktober 2018

Online video-expert Zarayda Groenhart te gast bij UVON IJssel-Vecht

Wat een bijzodere avond was dit! Alles klopte. De locatie, de gastspreker, de gasten.

Pop-up

20 september 2018

Hoe loopt het?

De eerste bijeenkomst na de zomer begint met bijpraten in de tuin van 't Veerhuys in Olst. Nadat we gegeten hebben vertrekken we naar de Duursche Waarden voor een begeleide wandeling. Over de drijvende brug, door een weiland waar de koeien grazen, over de dijk, door het bos naar een vogelspotpunt. Deels in stilte om te ervaren wat er is met af en toe een oefening van ons wandelcoach. Het is een prachtige zomeravond die we afsluiten op een steigertje in het maanlicht.

Bedrijfsbezoek BijBärbel

19 juni 2018

Bärbel de Groot-Brouwer startte 10 jaar geleden haar makelaardij BijBärbel. Hard werken, succesvol zijn en ook nog een gezin met 4 kinderen runnen, hoe doet ze dat?

 

Voor veel van onze leden is het een herkenbaar dilemma. Bärbel startte haar makelaarskantoor in 2008, het jaar waarin de huizenmarkt volledig instortte. We werden ontvangen in haar nieuwe pand aan de Thorbeckegracht 45 waar Bärbel enthousiast en vol energie deelde hoe zij haar makelaarskantoor heeft opgebouwd op haar eigen manier.  Een inspirerende dame!

Pop-up door Fenna Janssens en Wendy Huurdeman

23 mei 2018

Een avond in het teken van onze wortels

Een boom heeft net zoveel massa onder de grond als er boven. De wortels geven de boom een basis om te groeien. Ze zorgen voor voeding en stevigheid. De wortels van ieder mens bestaan uit ouders, grootouders en hun ouders en grootouders. Contact met deze wortels geeft een mens stevigheid en begrip voor zichzelf.

Bijeenkomst 'Verkopen met V.U.N. en Flair' met Greta Krijgsman

19 april 2018

Op deze onverwachte warme avond in april waren we te gast op de Langenhof in het Zwolse buurtschap Westerveld (achter de Aa-landen). De Langenhof is een zorgboerderij, galerie en heeft ruimten voor vergaderingen en horeca.

Pop-up Beeldcoaching

20 maart 2018

De pop-up avond van 20 maart stond in het teken van Beeldcoaching. 

De ontvangst was op een leuke nieuwe locatie, De Buurvrouw. Begonnen als veganistische winkel en uitgegroeid tot lunchroom, conceptstore en workshopruimte. Met een heerlijke smoothie, een veganistische burger en een overheerlijke salade hebben we eerst heerlijke getafeld. We hebben weer een nieuw lid mogen installeren en afscheid genomen van onze secretaris.

Algemene ledenvergadering en Thema Persoonlijke groei: leiderschap!

21 februari 2018

Een ledenvergadering bij de Uvon is nooit saai. Met een goed verzorgt jaaroverzicht kijken we terug op een inspirerend jaar. En door alle mooie input van de leden zien we een boeiend jaar tegemoed.

Na de ledenvergadering hebben we heerlijk gegeten en daarna was het tijd voor actie! Natuurlijk leiderschap: je plek innemen, het thema voor deze avond. Boksen! Toptalent Hatice Özyurt van Loekie’s Gym zette ons letterijk en figuurlijk in beweging.  

 

Vrouwen met passie voor ondernemen