Archief 2017

Pop-up

12 december 2017

Lachworkshop op de Reestlandhoeve
Op deze laatste Uvon-avond van het jaar waren we door onze twee leden Yvonne de Haan (Verhaalkracht) en Wilma Huisman uitgnodigd bij Wilma op de Reestlandhoeve in Balkbrug. We hebben genoten van een overheerlijk buffet van Proefkamer het Reestdal en de heerlijke biologische wijnen van de Reestlandhoeve. Daarna mochten we ons uitlleven tijdens de lachworkshop  van spiritueel coach Henrike Schotman. Ze heeft ons echt onbedaarlijk laten lachen. We hebben ons flink uitgeleefd en er was zelfs ruimte voor ontspanning en openheid in intieme gesprekken.

Heerlijk om zo het jaar af te sluiten!

Bestsellerauteur Susan Smit te gast Open Avond UVON

23 november 2017

Wat een geweldige UVON-avond in de Stadkamer met 80 ondernemende vrouwen en een inspirerende lezing van auteur Susan Smit. Bij binnenkomst zit de energie er al direct goed in bij de Stadskamer. En na een heerlijk stampotbuffet vertelt Susan aan de hand van haar boeken Hotel Hartzeer, Laat het los & andere tegelsprookjes en Wijze vrouwen over haar zoektocht naar evenwicht en geluk. Naar balans in het leven dat draait om dynamiek, beweging en afwisseling.

Koesafari Vechtdal Hoeve

20 september 2017

Een inspirerende avond Enthousiaste verhalen van Simone Koggel over haar brandrode koeien. Wat een passie voor ondernemen heeft die dame. Met z'n allen in de kar op koesafari. En daarna stoofpotje van brandrode koe bij Brasserie Pos. En het cirkeltje is weer rond. En wat ontstonden er mooie gesprekken aan tafel. Was fijn dames!!!Inspirerend ondernemerschap in het Vechtdal 

Pop-up - De kunst van het JA zeggen

29 juni 2017

Wat een bijzondere avond hadden we bij ons lid Jeanette Reitsma. We werden verrast met een theatrale bedrijfspresentatie vol prachitge gedichten en rake liederen door Jeanette zelf geschreven. Het maakte heel wat emoties los. Samen met de romantische locatie en de keus voor de catering van 'de Langenhof' viel de avond als heerlijke puzzelstukjes inéén!

Pop-up bijeenkomst Olthuis schoenen

19 april 2017

Zoals altijd bij de Uvon beginnen we de avond aan tafel bij het Wapen van Hattem. En ook al waren we deze keer met een kleine groep, de gesprekken waren niet minder inspirerend. Na het eten werden we door Greetje Don ontvangen in één van haar schoenenwinkels 'Olthuis schoenen' in de winkelstraat van Hattem. Waar Greetje ons een kijkje achter de schermen gaf. Wat komt er veel kijken bij het runnen van een schoenenwinkel!

Een gezond bedrijf begint bij gezonde financiën

20 maart 2017
Te gast bij de Belgische Keizer in de Zwolse binnenstad.
Het thema van de avond: 'groeien in je ondernemerschap'. Een belangrijk onderdeel daarbij is geld verdienen. 

Pop-up Sprankelend op de werkvloer

21 februari 2017

Tiny helpt ondernemers met haar bedrijf STIJLwerkt te sprankelen op de werkvloer. Ontspannen zaken doen, dat wil natuurlijk iedereen. Het helpt als je weet dat je er goed uitziet. Maar welke kleuren flatteren je, welke kleding geeft je een natuurlijke en krachtige uitstraling en wat kun je beter vermijden? Elke vrouw is anders!

Ledenvergadering en salsa dansen

26 januari 2017

We zijn te gast op de sfeervolle historische motorboot Ooster-Schelde, waar we worden ontvangen door de kapitein van het schip. Tijdens de ledenvergadering kijken we terug op een mooi 2016. Met 9 nieuwe leden bouwden we door aan een sterk en energiek UVON IJssel-Vecht.

 

Vrouwen met passie voor ondernemen