Archief 2016

Pop-up - kerstbijeenkomst!

14 december 2016

We werden geheel in kerstsfeer ontvangen met een glaasje bubbels en muziek van Be Morris, bij restaurant Humprey's. Na de installatie van alweer het 9de nieuwe lid dit jaar, gingen we aan tafel voor een 3-gangen diner.

Open avond met een presentatie van Carlijn Postma over Contentmarketing

22 november 2016

Een keer per jaar nodigt de Uvon alle vrouwelijke ondernemers uit de regio uit om elkaar te ontmoeten tijdens een sfeervolle en informatieve avond. Deze keer waren we te gast bij de Orangerie van Golftuin Zwolle waar we meer dan 50 ondernemende vrouwen mochten verwelkomen. Na een welkomstdrankje en een heerlijk biologisch buffet werden we door Carlijn Postma van The Post meegenomen in de wereld van contentmarketing.

Pop-up, bedrijfsbezoek Indoorskicentrum van lid Marja Leenman

24 oktober 2016

Een sportieve ontmoeting georganiseerd door Marja Leenman van het Indoor Skicentrum Zwolle. Marja heeft ons verteld over haar bedrijf. We konden genieten van een heus blauwe piste buffet. En de piste moest natuurlijk worden getest. Dit zorgde soms voor hillarisch taferelen.

Wereldwijven

22 september 2016

Op donderdag 22 september waren we te gast bij kunstenares Marion Baars aan de Kleine Veerweg in Zwolle. Zij woont prachtig in het buitengebied van Zwolle, net achter de Bierton. We werden ontvangen in de boomgaard waar we eerst konden genieten van een heerlijk Afrikaans buffet van Afrikos. In de 'hooberg' kregen we later op de avond een inspirerende presentatie van Jolanda Branderhorst over haar 'Wereldwijven'. Een duurzaam project waarin vrouwen uit verschillende cultureren bijzonder handwerk maken, dat wordt verwerkt in unieke kussens. en andere mode- en interieurproducten.

Ontmoeting met de kudde, ontmoeting met jezelf

24 mei 2016

Buitengoed de Eekhorst ligt in het prachtige Reestdal, in het buitengebied bij Balkbrug. In de sfeer van monumentale bomen, een boomgaard, zwem/visvijver en kippenkasteel ligt de woonboerderij van John en Esther Verlinden. Het is koud, maar we worden warm onthaald door Esther en haar kudde Merenspaarden (zwarte stoere bergpaardjes uit de pyreneën) en een zestal Shetlanders. 

Pop-up van Fenneke Janssens - Vinca coaching

20 april 2016

Wat een heerlijke avond, tuinstippen in de tuin van Fenneke. Waar sta je nu en waar wil je naar toe. De tuin vertelt je verhaal en heeft overal een antwoord op. En het weer was ons ook nog eens goed gezind.

Daarna een heerlijk samen eten in Klein Schuilenberg.

'Pop-up' Werkende vrouwen hoe houden ze dat vol?

23 februari 2016

Een UVON Pop-up bijeenkomst is een verrassende bijeenkomst op een verrassende locatie, verzorgt door één van onze leden.

Deze bijeenkomst werd georganiseerd door Ingrid Pinas en Arlette van den Berg. Werkende vrouwen hoe houden we het vol, was een presentatie gevolgd door een aantal stellingen die ons bewust maakte van de dingen die we als vrouw tegenkomen in onze loopbaan. Van hormoonhuishouding tot mantelzorg, van relatie tot echtscheiding. Een boeiende avond die een behoorlijke stof tot napraten bracht.

Ledenvergadering en wijnproeverij

21 januari 2016

Een ledenvergadering van de Uvon Ijssel-Vecht is nooit saai. Er is altijd genoeg te bespreken en de betrokkenheid van de leden is groot. We hebben terug gekeken op een boeiend jaar waarin de Uvon van 10 naar 5 bijeenkomsten ging, aangevuld met 5 pop-up bijeenkomsten. De bijeenkomsten waren zeer geslaagd, inspirerende onderwerpen in een gezellige en betrokken sfeer. Het bestuur verdient hiervoor een grote pluim. De pop-up bijeenkomsten waren wisselvallig qua opkomst die krijgen dit jaar een andere invulling.

 

Vrouwen met passie voor ondernemen