Winst maken en geld overhouden 18 september 2013

Cijfers, cijfers, cijfers, saai, saai, saai: winst maken en geld overhouden

Woensdagavond 18 september hield de UVON IJssel-Vecht haar eerste bijeenkomst van het seizoen 2013/ 2014. Deze eerste avond stond in het teken van de financiële cijfers van je onderneming. Want wat is er belangrijker dan in deze rumoerige tijd van recessie om je financiële cijfers op orde te hebben en houden? Rosalynn Stremmelaar, onze penningmeester, verzorgde de kern van deze avond. Ze verwachtte dat de financiële cijfers aan het eind van de avond boeiender waren geworden, zodat je gaat onderzoeken wat jouw kasstromen zijn, de winst- en verliesrekening en de balans van je onderneming.

Over Rosalynn:
Mijn naam is Rosalynn Stremmelaar. Geboren in Schotland heb ik, na behalen van mijn SHND in Accountancy, 10 jaar als administrateur gewerkt.
20 jaar geleden verhuisde ik naar Nederland. Na het behalen van het Praktijkdiploma Loonadministratie en Bedrijfskunde voor het MKB heb ik eerst als administrateur gewerkt en daarna als bedrijfsadviseur voor het MKB bij een accountants bedrijf.
In 2001 heb ik Helping Hands Administratie / Boekhouding123.nl opgericht met als doel de boekhouding en/of loonadministratie voor MKB bedrijven te verzorgen op een hoog kwaliteits niveau voor een betaalbare prijs.

Recensie:
Ik heb Rosalynn (Boekhouding123) leren kennen als een heel betrokken persoon die met goede adviezen en zorg je helpt je boekhouding op te zetten.
Merel Smolders-Fruitema

Dental Link, Werving en Selectie

Deze avond ging echter niet alleen over de financiële cijfers. In het begin van de avond keerden we terug in de tijd en waren we te gast bij het Vrouwenhuis te Zwolle. Het patriciërshuis dat door de stichtster, Aleida Greve, na haar dood werd bestemd tot een hofje voor ‘oude vrouwen en vrijsters’. Tijdens de rondleiding kregen we meer te horen over de geschiedenis van dit prachtige historische gebouw.


boekhouding123 Rosalynn Stremmelaar

Foto: Loura Kok
Gebruik van de foto's alleen met toestemming van de fotograaf.

 

Vrouwen met passie voor ondernemen