Archief 2013

Kerstbijeenkomst

18 december 2013

De jaarlijkse kerstspeech, de zeepkist en de uitreiking van onze zichtbaarheidstrofee 'La Luce', welverdiend aan Marjan de Boer voor haar altijd enthousiaste bijdrage aan de inspirerende Uvon-avonden als lid van de programmacommissie.

Empowerment in moeilijke tijden

20 november 2013

Alles wat je wilt kun je bereiken!
UVON IJssel-Vecht was te gast bij Rabia Madarun van Mpauwr coaching en training met vooraf een verrassend perzisch buffet door Munawar Verhagen-Ameri.

Bedrijfspresentatie Sandra Langebeek Tegehuys Wijhe

15 oktober 2013

Bedrijfspresentatie Sandra Langebeek over Tegelhuys Wijhe

Dinsdag 15 oktober waren we te gast bij tegelhuys Wijhe, waar ons lid Sandra Langebeek een enthousiast verhaal hield over haar bedrijf.

Winst maken en geld overhouden

18 september 2013

Cijfers, cijfers, cijfers, saai, saai, saai: winst maken en geld overhouden

Zomerborrel

17 juni 2013

De feestelijke zomeravond van UVON IJssel-Vecht werd dit jaar gehouden op de unieke locatie van het Gemaal te Kampen. UVON-leden en aspirant-leden samen met hun partners lieten zich een avondje verwennen in een prachtige natuurlijke omgeving roeiboot-varen en barbequen.

Bedrijfspresentatie Fenneke Janssens, Vinca-coaching

16 mei 2013

Fenneke heeft ons ontvangen in haar prachtige tuin. Waar we konden genieten van een overheerlijk biologisch buffet, het verhaal van Vinca-coaching en de prachtige rustgevende omgeving.

Algemene Leden Vergadering (ALV) in hotel Fidder

16 april 2013

Bekijk het fotoverslag.

Open avond “Hoe kan ik me profileren met mijn eigen bedrijf?”

18 maart 2013

Een open avond waarin we ook een groot aantal vrouwen van buiten de Uvon mochten begroeten.
Het thema van de avond: 'Online een sterk merk'
Meer dan 60 procent van de Nederlandse vrouwen kan niet zonder haar computer, daarmee is de computer belangrijker dan seks, wat voor 50 procent van de vrouwen als onmisbaar wordt bestempeld (TNS Nipo 2011)’

Bedrijfspresentatie Corine de Vries

13 februari 2013

Tot bloei komen ondanks deze tijd van recessie. Dat is de hartstochtelijke wens van menig ondernemer. Corine de Vries ging de uitdaging met ons aan. Zij heeft ons middels een interactieve bedrijfspresentatie laten zien wat zij doet met haar bedrijf.

Nieuwjaarsbijeenkomst en bedrijfspresentatie Margriet Kleefstra

14 januari 2013

We hebben een nieuw en ondernemend jaar ingeluidt waarin we 'Zorg voor de toekomst' als thema centraal staat. Er is een toost uitgebracht op het nieuwe jaar en we zijn meteen goed begonnen met een bedrijfspresentatie van ons lid Margriet Kleefstra. We hebben haar pedicure- en podologiepraktijk: “Advies- en behandelcentrum Lelie” bezocht.

 

Vrouwen met passie voor ondernemen