Archief 2012

Kerstbijeenkomst

18 december 2012

De Uvon kerstbijeenkomt een avond vol tradities.

Bedrijfspresentatie

19 november 2012

Fotoshoot

Als ondernemer verkoop je naast jouw product ook jezelf. Een mooie foto op jouw website, twitter, LinkedIn, website van de UVON, enz. is onmisbaar.
De dames van UVON IJssel-Vecht werden op 19 november getrakteerd op een fotoshoot aan.
Tijdens deze avond is er van iedereen een profielfoto. Het resultaat is te bewonderen in het ledenprofiel.

Drie van onze leden zijn de samenwerking met elkaar aangegaan om ons zo goed mogelijk voor de dag te laten komen:

Bedrijfspresentatie

18 oktober 2012

Bedrijfspresentatie Olthuis Schoenen
De herfst heeft zijn intrede gedaan, tijd voor nieuwe laarzen of schoenen. Een mooi moment voor de bedrijfspresentatie van ons lid Greetje Don. Samen met haar man en haar zus runt ze 3 schoenenwinkels. Vol passie heeft Greetje ons meegenomen in de wereld van de schoenen, het runnen van 3 schoenenwinkels en de veranderende markt, waarin webwinkels steeds meer invloed krijgen. Greetje is een onderneemster die mee gaat met de tijd en zich ook de nieuwe manier van verkopen eigen maakt. Waarbij het stukje vakmanschap en persoonlijke benadering hoog in het vaandel blijft staan.

Lezing vrouwen en hart- en vaatziekten

18 september 2012

Lezing “Vrouwen en hart -en vaatziekten” door Angela Maas

Angela heeft een lezing gegeven over hart- en vaatziekten bij vrouwen. Dit vraagstuk is bij veel mensen vrij onbekend. Angela heeft veel vrgen beantwoord en ons voorzien van belangrijke informatie. Angela Maas is hoogleraar vrouwencardiologie aan het universitair medisch centrum St. Radboud te Nijmegen. In 2010 hebben de lezeressen van Libelle haar uitgeroepen tot beste cardioloog van Nederland.

Zomerborrel

19 juni 2012

Zomerborrel

Op dinsdagavond 19 juni waren we te gast bij Omni Mobilae voor de jaarlijkse zomerborrel van UVON IJssel-Vecht. Een gezellige avond voor (aspirant-) leden en hun partners! Tijdens de workshop percussie werd ons ritme gevoel op de proef gesteld en konden we ons muzikaal uitleven. Daarna was het genieten van een mooie zomeravond en een heerlijke (biologische) barbecue in goed gezelschap.

Bedrijfspresentatie

22 mei 2012

Bedrijfspresentatie Impex Dermatologie

Ons lid Jantine Riemersma is, samen met echtgenoot Vincent Knispel, eigenaar van Impex Dermatologie, een groothandel in medische cosmetica. Zij leveren hun producten,  (camouflage-) crèmes, huidreinigers en vele gebruiksartikelen, aan huidtherapeuten, maar ook aan dermatologen, schoonheidspecialistes en apotheken. De producten van Impex worden hierna voorgeschreven aan mensen met een problematische huid.

Algemene ledenvergadering

19 april 2012

Algemene Ledenvergadering bij hotel Fidder, waarbij Tiny van der Veen de voorzittershamer overneemt van Bep van Ballegooie.

Lezing van Christine Pannebakker over Vrouwenpower

21 maart 2012

Power vrouwen: Een klein aantal leden hoorde vol belangstelling het verhaal van Christine Pannebakker aan tijdens de UVON avond in de Hete Brij.

Bedrijfspresentatie: Stress, hoe blijf je het de baas!

21 februari 2012

Stress is het gevoel dat je krijgt als je hoofd "nee" zegt en je mond "ja, heel graag"

Nieuwjaarsbijeenkomst

23 januari 2012

"Durf te vragen" was het thema voor deze avond. Fanny Koerts van www.durftevragen.com/boek was te gast en ze leerde ons om heldere vragen te stellen en elkaar te helpen aan antwoorden.

 

Vrouwen met passie voor ondernemen