UVON kerstbijeenkomst 13 december 2019

UVON IJssel-Vecht organiseert a.s. vrijdag 13 december een gezellige kerstbijeenkomst in Bistro De Stadshoeve in Stadshagen. Net als vorig jaar is je partner (of een vriend/vriendin) ook welkom!


Als ondernemer ben je altijd met je vak bezig. Dat is superleuk. Vanavond gaat het echter niet om waar jij goed in bent, maar om wederzijdse aandacht. Wie is de ander? Hoe goed kennen wij elkaar? Op een speelse en ontspannen manier gaan wij elkaar ontmoeten. 

Neem een cadeautje mee

Allereerst willen we je vragen om een klein cadeautje mee te nemen. Het gaat hierbij niet zozeer om wat het is, maar om jouw intentie. Pak je cadeautje mooi in en schrijf er een wens bij. We trekken geen lootjes, dus je weet niet wie jouw cadeautje krijgt. Dat kan een UVON-lid zijn, maar ook een partner of aspirant-lid. Maak het jezelf niet te moeilijk ;-) Iedereen neemt een cadeautje mee, dus ook jouw partner of gast.

Programma

17:15      Welkomstdrankje
18:00      Aan tafel!

19:00      Koffie/thee
19:15      Cadeautjes uitpakken en wensen voorlezen
20:00      Een ontspannen en speelse ontmoeting met elkaar
21:30      Napraten en borrelen
22:30      Einde

Aanmelden
Meld je zo snel mogelijk aanWij ontvangen je reactie graag vóór 9 december a.s. in verband met de catering. Let op: wij geven 9 december het aantal gasten door aan De Stadshoeve. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen en meld je dit na 9 december, dan moeten we de kosten voor het diner helaas aan je doorberekenen. 
 
Kosten
Het diner is 29,50 euro p.p. inclusief 2 consumpties en een koffie/thee. Opgeven kan via de link tot uiterlijk 9 december. Kom je met zijn tweeën, meld dan beide personen apart aan. Afrekenen kan voor vertrek bij Bistro De Stadshoeve. Welkom!

Geen lid?
Ben je nog geen lid van UVON en lijkt het je leuk om lid te worden, meld je dan aan bij het bestuur. Het bestuur beoordeelt je aanmelding. Kun je lid worden, dan mag je eerst 3 bijeenkomsten aan de UVON proeven voor je geïnstalleerd wordt als lid. Zo kun je eerst kijken of UVON bij je past. Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat [at] uvonijssel-vecht [dot] nl
 
Groetjes,
Stéphanie, Jeanette, Tiny en Margriet

 

Vrouwen met passie voor ondernemen