Pop-up 19 september 2019

Lieve vrouwen, een aantal van jullie hebben er regelmatig om gevraagd en op de eerstvolgende pop-up van UVON is het zover: Hilde Schoonbeek geeft een clown-workshop! Voor jullie allen is er een rode neus. Hilde laat ons kennismaken met een paar facetten van de clown. Het wordt een speelse avond met volop interactie, plezier en contact. Hilde deelt met ons hoe de clown haar dagelijkse leven verrijkt en ze laat ons een aantal dingen ervaren in de oefeningen, die ook zonder de rode neus in de praktijk gebracht kunnen worden. Trek kleding aan waarin je makkelijk beweegt. Schoenen mogen uit.

Voorafgaand en na de workshop is er uiteraard gelegenheid om elkaar te ontmoeten en gaan we lekker eten. Arno en Henk verzorgen het diner en de drankjes voor ons op de MS Oosterschelde. De ruimte voorin de boot is een prima plek voor deze mini-clown-workshop.

Programma 19 september

17:30      Inloop met drankje naar keuze
18:00      Diner met afsluitend koffie/thee

18:45      Zeepkist: voor iedereen die iets te delen, te vragen of aan te bieden heeft
19:00      Clown-workshop o.l.v. Hilde
21:00      Ontmoeten en borrelen
22:00      Afsluiting tot uiterlijk 22.30 uur


Kosten
De kosten van deze avond zijn € 25,00 p.p. en je rekent dit af bij Arno en Henk op de boot.
 

Aanmelden & afmelden
Je aanmelding voor deze avond ontvangen we graag uiterlijk 12 september, samen met je eet/dieet-wensen. Dan zorgen Arno en Henk dat het juiste gerecht voor je wordt bereid.Mocht je genoodzaakt zijn alsnog af te melden, dan kan dat nog tot maandag 16/9 17.00 uur. Daarna betaal je gewoon € 25,-.

Locatie
MS Oosterschelde, Pannekoekendijk 10, 8021 EX Zwolle
Telefoon: 038 422 0068

Hartelijke groet en graag tot 19 september!
Stéphanie van Dongen en Hilde Schoonbeek

 

Vrouwen met passie voor ondernemen