Pop-up 19 maart 2019

Anders kijken naar conflicten

Conflicten horen bij het leven. Op je werk met collega’s of klanten, tussen vrienden, met familieleden… Overal knalt het wel eens. Vaak belanden de ‘strijdende partijen’ in een impasse en blijven zaken onopgelost of onuitgesproken. Je gaat weer verder en neemt je voor dat dit je de volgende keer niet weer overkomt. Op de een of andere manier blijft het echter doorzeuren en trekt het energie. Onbewust en onbedoeld. 

Chiquita, van huis uit advocate, specialiseerde zich als trainer, coach en mediator in het oplossen van conflicten. En dan géén schikking, géén water bij de wijn, maar oplossingen waar je écht tevreden mee bent. Dit vanuit haar overtuiging dat mensen het diep in hun hart goed willen hebben met en voor elkaar. Gelukkig en vrij willen zijn. Verbonden met anderen. En dat kan, hoe groot het conflict ook lijkt te zijn. En het bijzondere is dat je de ander daar niet voor nodig hebt ook al denk je van wel. En dat is goed nieuws!

Tenslotte kennen we allemaal de frustratie, machteloosheid en irritatie in ons werk en leven. De kunst is het op te lossen zodat je je weer vrij voelt (van de ballast) en vol energie en nieuwe creatieve ideeën verder kunt.

Tijdens deze UVON pop-up avond krijg je praktische tools waar je meteen mee aan de slag kunt. Je bent van harte welkom op 19 maart vanaf 17.30 bij WEL-COM in Wapenveld.

Programma

17:30      Welkom in de hooiberg
18:00      Diner
19:00      Anders kijken naar conflicten
20:30      Zeepkist
20:45      Borrelen en napraten

Kosten
Nadat je je hebt aangemeld ontvang je voor de maaltijd en 3 consumpties een factuur van € 25,–.
 
Aanmelden
De aanmelding is gesloten.
 
Ik zie je graag 19 maart, tot dan!
Chiquita Welmerink

 

Vrouwen met passie voor ondernemen