Open Avond - Workshop Structuurjunkie met Cynthia Schultz 29 oktober 2019

Cynthia Schultz

UVON IJssel-Vecht organiseert haar jaarlijkse Open Avond. Dé kans voor vrouwelijke ondernemers en vrouwen in leidinggevende posities om kennis te maken met ons netwerk. Deze keer gaan we aan de slag met onze ondernemerskwaliteiten en organisatietalent. Met name de wijze waarop wij onze dag indelen, structuur aanbrengen in ons werk en tijd vrijmaken voor ontspanning. Het doel is om de juiste dingen te doen op de juiste tijd. Maar lukt dat wel?

Cynthia Schultz, bekend als Miss Lipgloss, geeft de workshop Structuurjunkie. Geen avond om achterover te leunen en te luisteren, maar we gaan aan de slag met meer structuur en balans in ons leven. Een avond vol ontmoetingen, inspiratie en praktische handvatten voor de volgende dag. Dit wil je niet missen!
Cynthia Schultz

Ben jij een vrouw, heb jij een eigen bedrijf of heb je een managementfunctie in jouw bedrijf? Dan ben je dinsdag 29 oktober van harte welkom op onze UVON-avond.

Je bent er al bij voor 47 euro. Dit is inclusief 3 consumpties, het diner en de workshop Structuurjunkie. Leden van UVON IJssel-Vecht betalen 35 euro. Opgeven kan via onderstaande link tot uiterlijk 22 oktober. We sturen je voorafgaand aan de avond de factuur. Na ontvangst van de betaling is jouw plaats gereserveerd. Ook dit jaar hebben we een leuke goodiebag! Welkom!

Wat kun jij nog verbeteren aan je planning? #gettingthingsdone

Aanmelden voor deze avond >

Locatie: Brasserie De Hofvlietvilla, Pannekoekendijk 6, 8011 BJ Zwolle

Programma: 
17:15 - inloop met een drankje
18:00 - aan tafel
19:00 - welkom en introductie
19:15 - start workshop Structuurjunkie
20:00 - koffie, thee en lekkernijen
20:30 - vervolg workshop Structuurjunkie
21:30 - start netwerkborrel
22:30 - einde

Graag aanmelden met de link hieronder. Je kunt een keuze maken uit een diner met vis, vlees of vegetarisch. Wij ontvangen je reactie graag vóór 22 oktober a.s. in verband met de facturering en catering. Let op: er is beperkt plaats in de serre dus wacht niet te lang!

Aanmelden voor deze avond >


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrouwen met passie voor ondernemen